Reclame

Disneyland Pin trading

Spaar jij alle speldjes van Disneyland Parijs?
Op vrijdag 13 september organiseert Disneyland Parijs een exclusieve Phantom Manor Pin trading evenement in Frontierland, inclusief een lekkere maaltijd.

Informatie

Pins zijn kleine speldjes met afbeeldingen van de Disney-figuren of van attracties. Er zijn meestal ook limited-edition speldjes te verkrijgen bij een evenement.

Van 16u30 tot 20u00 kunnen de liefhebbers van deze speldjes ze naar hartelust wisselen of nieuwe aankopen in het restaurant Cowboy Cookout Barbecue in Frontierland (Disneyland Park).

Disneyland Parijs noemt het traden van speldjes zelf "vriendschap sluiten met Disney-fans over de hele wereld".

Maaltijd inclusief

In de toegangsprijs zit een lekkere maaltijd in het Cowboy Cookout Barbecue restaurant inbegrepen. Terwijl je de leukste pins aankoopt of wisselt, kan je genieten van een heerlijke maaltijd.

Tickets

Toegang tot het evenement kost je €39. Hierin zit een maaltijd inbegrepen, een goodie-bag en een voucher voor een limited-edition PIN ter waarde van €9,99. Belangrijk om op te merken is dat de toegang tot het park niet is inbegrepen. Dit moet je nog apart aankopen.

Er is plaats voor 250 gasten. Tickets zijn te verkrijgen vanaf 8 augustus 2019 om 11 uur via de website van Disneyland Parijs.

Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.