Reclame

L'Hiver Gourmand

Geniet van gezelligheid, wijn en lekker eten.

Van 10 november 2023 tot en met 17 maart 2024 kan je genieten van sfeer, gezelligheid, wijn en lekker eten in het Walt Disney Studios Park én het Disneyland Park. Op La Place de Rémy staan diverse food trucks die je doen herinneren aan een traditionele kerstmarkt met lekkernijen. In het Disneyland Park kan je terecht in Fantasyland.

Voor de vijfde keer wordt het foodfestival 'Le Rendez-Vous Gourmand' verder gezet in de winter met 'L'Hiver Gourmand'. Geniet van sfeer en gezelligheid op La Place de Rémy in het Walt Disney Studios Park.

Loop door de straatjes van Parijs met aan weerskanten leuke kraampjes met het lekkerste eten en drinken zoals je op vele kerstmarkten tegenkomt, maar deze keer in Disney-stijl. In totaal staan er vijf kraampjes verspreid over het plein met regionale en seizoensgebonden gerechten.

De kerstversiering verdwijnt in januari 2023, maar de kraampjes blijven nog staan tot 19 maart 2023.

Nieuw in 2022. In Fantasyland in het Disneyland Park kan je nu ook drie chalets vinden.

Tijdens het festival kan je genieten van een 'gewone' pannenkoek, maar ook pannenkoeken met ham en kaas of walnoten, salade en honing. Verder zijn er nog broodjes met ham, kaas of salami en snacks zoals pretzels, donuts, zuurkool en peperkoek.

Voor de gasten die het koud hebben is er erwten-, champignon- of  kastanjesoep of warme chocolademelk voorzien.

Er ook gedacht aan de vegetariërs en vegans! Voor elk wat wils dus.

Bekijk hier alle gerechten:

Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.