Reclame

Mickey en Minnie's 95e verjaadag

Proficiat!
Op deze pagina

  "It all started with a mouse," sprak Walt Disney ooit. En op 18 november 2023 viert deze bijzondere muis zijn 95e verjaardag. Een mijlpaal die Disneyland Paris niet ongemerkt voorbij laat gaan.

  Op zaterdag 18 november 2023 worden Mickey en Minnie Mouse eervol in het zonnetje gezet ter gelegenheid van hun 95-jarige bestaan. Opvallend is hoe jeugdig en sprankelend ze er nog uitzien. Disneyland Paris pakt uit met extra entertainment, verrukkelijke snacks, en een nieuwe Magic Shot.

  Speciaal voor deze feestelijke gelegenheid zal DJ Max, de zoon van Goofy, plaatsnemen achter de draaitafels op het Royal Castle Stage (Main Street U.S.A., Disneyland Park) om het feest op spectaculaire wijze te ontketenen. Hij zal onder andere het lied 'Happy Birthday' spelen. Na het uitblazen van de kaarsjes op hun verjaardagstaart, zullen Mickey en Minnie zich begeven op een paradewagen die door Main Street U.S.A. zal rijden.

  In het restaurant Walt's - an American restaurant wordt een exclusief dessert geserveerd, en bij Cool Post en The Old Mill kun je smullen van een verrukkelijke Marshmallow lolly met de beeltenis van Mickey en Minnie. Voor degenen die op zoek zijn naar een unieke herinnering, kan je een exclusieve Magic Shot maken bij het restaurant Plaza Gardens (enkel op 18 november).

  Nuttige info:

  • Showtijden: 13:35, 15:35 en 18:10 (De showtijden kunnen zonder voorafgaande kennisgeving gewijzigd worden)
  Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.