Reclame

Saint Patrick's Day Festival

Laat je betoveren door Ierse activiteiten in Disney Village.

Vanwege het Coronavirus heeft Disneyland Paris beslist deze editie te annuleren.

Laat je op 17 maart 2020 betoveren door de cultuur van het Eiland van Smaragd tijdens de typisch Ierse activiteiten en entertainment in Disney Village en het Disneyland Park tijdens Saint Patrick's day festival.

17 maart 2020 staat volledig in het teken van Saint Patrick's Day, een typisch Iers festival. Op deze dag ben je 'verplicht' om iets groen aan te hebben, want dit is de Ierse kleur. Zowel in Disney Village als het Disneyland Park is er live entertainment, activiteiten en shows voorzien.

Disneyland Park

None

Gasten van het Disneyland Park zullen meteen merken dat de Ierse feestdag wordt gevierd. Bij het binnenkomen van het park wordt je ondergedompeld met Ierse muziek dankzij de Disney-band.

None

Op het podium van het Videopolis Theater in Discoveryland kan je genieten van 14 tapdansers die een prachtige Ierse dans aan je laten zien, begeleid door drie live-muzikanten die de instrumenten bespelen uit de Keltische traditie, namelijk een viool, een harp en een concertina (soort harmonica). Afwisselend zal Disney Performing Arts enkele amateur groepen aan je voorstellen.

Natuurlijk kunnen Mickey en Minnie niet ontbreken. Zij dragen hun traditionele Ierse outfits en begroeten je vanaf het podium.

None

Aan de ingang kan je gratis je gezicht laten verven in prachtige Ierse motieven.

None

Als de avond valt, zal ook Saint Patrick's day gevierd worden tijdens Disney Illuminations. In een speciale show kan je genieten van het beste van de Ierse cultuur en wat het Eiland van Smaragd te bieden heeft, tijdens de 'Dreams of Ireland'-show.

Disney Village

De straten van Disney Village zullen bedekt zijn in de kleuren van Saint Patrick's day. Ontdek de Ierse muziek en dans op de verschillende podia en ontmoet echt Leprechauns (dwergen).

Bij het restaurant Billy Bob's kan je een concert bijwonen van Doolin, een een folkmuziekgroep die Ierse tradities in de verf zet.

Tickets

Die zijn niet nodig! Het volledige entertainment aanbod is volledig gratis. Natuurlijk moet je een toegangsticket hebben voor het Disneyland Park als je van het entertainment in het park wilt genieten. Disney Village is gratis toegankelijk, ook voor gasten zonder een toegangsticket tot de parken.

Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.