Reclame

Speciale viering 10 jaar Frozen

Met speciaal entertainment en merchandising.

Ter ere van de tiende verjaardag van Frozen kan je in Disneyland Paris genieten van een extra Frozen parade, die schittert van 27 november tot en met 4 december 2023, met de geliefde karakters Anna, Elsa, Olaf, Kristoff en Sven.

Tien jaar geleden verscheen de eerste Frozen-film de bioscoopzalen, om vervolgens in ontelbare huiskamers een blijvende indruk achter te laten. Het enorme succes van de film leidde in 2019 tot een langverwacht vervolg.

Speciale parade

Om dit jubileum van tien jaar Frozen-magie te vieren, wordt in Disneyland Paris van 27 november tot en met 4 december 2023 een betoverende parade georganiseerd. De paradewagen, bekend van het voormalige Frozen Celebration-seizoen, zal opnieuw schitteren op Main Street U.S.A., vergezeld door een vorstelijke koets. Iedere dag kun je genieten van de aanwezigheid van Anna, Elsa, Kristoff en Sven, terwijl de immer vrolijke Olaf natuurlijk ook zijn opwachting maakt!

Speciale merchandising

Bovendien kun je jezelf hullen in de magie met speciale merchandise verkrijgbaar in de boetieks van de Disney Parken.

Frozen: A Muscial Invitation

Voor de ultieme fan van de betoverende liedjes is een bezoek aan de show "Frozen: A Musical Invitation" in het Walt Disney Studios Park een absolute must, met dagelijkse voorstellingen die de bezoekers in de muzikale wereld van Frozen onderdompelen.

Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.