Reclame

Star Wars Day

May the 4th be with you
Op deze pagina
Op 4 mei 2024 viert Disneyland Paris opnieuw de internationale 'May the 4th be with you' day met speciale ontmoetingen met onder andere Darth Vader en Chewbacca. Verder zijn er speciale snacks te verkrijgen en kan je genieten van nieuwe shows.

'May the 4th be with you' is een verwijzing naar 'may the force be with you', een zin dat vaak in de Star Wars-saga werd gebruikt om iemand succes te wensen. Het werd in de eerste film 'Star Wars Episode IV: A New Hope' in 1977 al gezegd door Obi-Wan Kenobi, de Jedi Master en is sindsdien een catchphrase geworden van de films.

Disneyland Paris laat deze dag ook niet zomaar voorbij gaan. Star Wars-fans reserveren best al hun bezoek aan het Disneyland Park. Zo geniet je op 4 mei 2024 van speciale show, meet en greets met je favoriete Star Wars Figuren, vele fotolocaties, snacks en merchandise.

Programma

Een greep uit het programma:

  • Souvenirs bij Star Traders (Discoveryland, Disneyland Park)
  • Meet en greet met Darth Vader, Chewbacca, Boba Fett en R2-D2.
  • The Madalorian en Grogu zijn te ontmoeten bij hun fotolocatie.
  • Shows met The First Order March en First Order Recruitment.
  • Snacks bij Café Hyperion, Hyperion Cart en Cool Station (na bij Hyperspace Mountain)

Natuurlijk kan je ook genieten van de Star Wars attracties zoals Hyperspace Mountain en Star Tours.

Tickets

Je hebt geen speciaal ticket nodig voor dit evenement. Je normale toegangsticket voor het Disneyland Park is geldig om toegang te krijgen. Houders van een jaarpaspoort of houders van een ticket zonder datum moeten wel hun bezoek op voorhand reserveren.

Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.