Reclame

Toy Story Play Days

Vier de nieuwste Toy Story-film met Woody en Bo Peep!
Het Walt Disney Studios Park maakt zich op voor de nieuwe Toy Story-film met de Toy Story Play Days. Geniet van extra shows, entertainment en meet 'n' greets met onder andere Woody, Jessy, Buzz Lightyear, maar ook de vernieuwde Bo Peep.

De Forky's Scavenger Hunt

Hou de decors en objecten in de buurt van Toy Story Playland in het Walt Disney Studios Park in de gaten. Je hebt ze nodig om de gekke nieuwe vriend Forky tot leven te brengen aan de hand van de vernieuwde app van Disneyland Parijs. Je kunt zelfs één van de 40 Fork-tastic prijzen winnen. Bereid je voor op verrassingen achter elke hoek en vergeet niet je speelplezier te delen met #ToyStoryPlayDays.

Ontmoet Bo Peep en andere!

In Toy Story Playland kan je een onvergetelijk moment delen met de brutale herderin Bo Peep, die een comeback maakt in Disneyland Parijs. Uiteraard gaat sheriff

Wees niet schaapachtig! Wandel naar Toy Story Playland en deel een onvergetelijk moment met de brutale herderin Bo Peep, die een beroemde comeback maakt bij Disneyland Parijs. Uiteraard gaat sheriff Woody ook over. En als u een reis naar Toon Plaza maakt, ontmoet u Space Ranger Buzz Lightyear of joviale cowgirl Jessie. Yeehaw!

Een sneak peak van de nieuwe film

Wees de eerste van je vrienden om een preview te krijgen van enkele scènes uit de nieuwe Toy Story 4 film in het Studio Theatre in het Walt Disney Studios Park. Beleef de avonturen van Buzz, Woody, Bo Peep en nieuwe vriend Forky. Het Studio Theatre wordt voor de gelegenheid ondergedompeld in een speels Toy Story-thema. De film verschijnt op 26 juni 2019 in de filmzalen.

Speciale snacks & goodies

Geniet van talrijke, speciale Toy Story-snacks bij kiosken in het Walt Disney Studios Park en bij The Lucky Nugget Saloon in het Disneyland Park. Op zoek naar een leuke souvenir? Er is een speelgoeddoos met gloednieuwe en klassieke Toy Story-goodies te verkrijgen bij Constellation Boutique in het Disneyland Park en Toy Story Play Boutique in het Walt Disney Studios Park.

Toy Story Playland

Waar kan je beter de wereld van Woody en Jessy beleven dan in Toy Story Playland in het Walt Disney Studios Park? Voel hoe het is om een klein speeltje te zijn in een kleurrijke, oversized wereld vol met plezier en spelletjes voor alle leeftijden. Je zult zelfs Sarge en zijn dappere bataljon Green Army Men kunnen begroeten als ze voorbij marcheren.

Verzamel je BFF's en marcheer ze naar Toy Story Playland voor grote en kleine sensaties op de Toy Story-attracties. Van een gedurfde parachute die achter de vijandelijke linies valt tot een snel racen op en neer door een halfpipe-achtbaan naar dinky plezier op de rug van Slinky Dog, er is iets voor alle leeftijden.

Ook in het Disneyland Park

In het Disneyland Park kan je ook genieten van Toy Story. Hier kun je de ruimte in schieten en help je Buzz om Zurg te verslaan in de intergalactische thriller Buzz Lightyear Laser Blast. En natuurlijk kan je Woody en de bende zien tijdens de dagelijkse Disney Stars on Parade.

Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.