Reclame

Disney's Betoverende Kerst

Beleef een magisch Kerstmis in Disneyland Parijs

De feestdagen worden nog magischer in Disneyland Parijs! Duizenden lampjes verlichten het hele Disneyland Park. Geniet van prachtige kerstdecoraties, een torenhoge kerstboom, prachtige shows en parades, de Disney-figuren in hun kerstoutfit en nieuwe snacks.

Prachtige decoratie

Nergens is kerstmis magischer dan in Disneyland Parijs. Het volledige Disneyland Park is versierd in prachtige kerstdecoratie. Wanneer je het park binnenkomt, wenst Disneyland Parijs je een vrolijk kerstmis met een prachtige versiering op Main Street Railroad Station.

Als je verder wandelt, dan kan je niet langs de gigantische kerstboom kijken die op Town Square staat. Normaal zie je het kasteel van Doornroosje, maar de kerstboom zal je zeker ook verbazen. Hij bevat meer dan 5000 LED lampjes.

Op Main Street, U.S.A. speelt er speciale Disney kerstmuziek en alsof dat nog niet genoeg is, sneeuwt het af en toe ook!

Speciale momenten

Shows & Parades

Disney Dreams!
Ga mee op reis met Peter Pan.
Mickey's Dazzling Christmas Parade
Vier de magie van kerst met Mickey Mouse.
Let's Sing Christmas
Zing mee met de mooiste kerstliedjes.
Avengers: Power the Night
Een prachtige avondshow bij de Tower of Terror

Christmas selfie-spots

Speciaal voor jou zijn er talrijke nieuwe selfie-spots voorzien doorheen het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park. De Disney figuren staan je op te wachten in hun mooiste kerstoutfits om met jou op de foto te gaan. Kijk je ogen uit, want niemand minder dan Minnie Mouse, Santa Goofy, Pluto, Donald Duck, Daisy Duck en Santa Stitch zullen te zien zijn. Vind jij ze allemaal?

Bij 'Meet Mickey Mouse' kan je Mickey Mouse in zijn feestelijke outfit vinden in een prachtig kerstdecor. In het Walt Disney Studios Park, zal het Animagique Theater zijn deuren openen om een magische selfie te nemen met Mickey Mouse en andere sterren van de show 'Mickey and the Magician', waaronder Belle, de goede fee en Assepoester.

Op Main Street U.S.A. kom je onder andere Pluto, Marie uit The Aristocats, Scrooge McDuck, Miss Bunny en nog zoveel andere tegen.

L’Hiver Gourmand

Het foodfestival keert deze winter opnieuw terug in het Walt Disney Studios Park en het Disneyland Park aangepast in het winterthema. Tijdens dit festival kan je bij verschillende chalets onder andere peperkoek, pannenkoeken, warme chocolademelk en vele andere lekkernijen krijgen.

Er staan niet alleen chalets in het Walt Disney Studios Park, maar er zullen ook vier chalets te vinden zijn in het Disneyland Park.

Dineren op kerst- en oudejaarsavond

Trakteer je gezin, familie, vriend of vriendin op een unieke kerst of oudjaar maaltijd in één van de gethematiseerde restaurants in Disneyland Paris. Je hebt de keuze uit buffetvorm of tafelbediening.

In sommige restaurants zul je zelfs Disney figuren tegenkomen, de kerstman en verschillende artiesten (schminkers, ballonkunstenaars, goochelaars en meer). 

Je kan 's avonds nog in de parken blijven en genieten van het speciale vuurwerk.

Heerlijke snacks

Voor het kerstseizoen zijn er diverse restaurants en winkels die unieke snacks en menu's aanbieden. Bij Market House Deli op Main Street U.S.A. kan je bijvoorbeeld genieten van speciale kerst-cupcakes..

New Years Eve Party

In 2023 is er jammer genoeg geen New Years Eve Party meer gepland. Beide Disney Parken zullen langer geopend blijven voor alle gasten. Of er speciaal entertainment te zien is, is nog niet geweten.

Enkele leuke cijfers

  • 10 km garlands worden geïnstalleerd in de Disney Parken
  • 11.604 kerstversieringen
  • 78 kerstbomen
  • Een 24 meter hoge kerstboom (met een gewicht van 24 ton), versierd met meer dan 1.000 versieringen
  • Meer dan 37.000 bloemen worden in 4 dagen geplant door de tuinbouwteams
  • 300 kostuums worden ontworpen voor Mickey's Dazzling Christmas Parade
Disney Yes Days
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.