Reclame

Disney's Prinsessen & Piraten Festival

Ontdek je favoriete prins, prinses of piraat.
Vier de lente in Disneyland Parijs met magische ontmoetingen met je favoriete Disney Prins, Prinses of Piraat, een uitbreiding van de Disney Stars on Parade en 2 nieuwe shows. Welke kant kies jij? Die van de Prinsessen of de Piraten?

Alle sprookjes beginnen met "er was eens", maar hoe de rest van het verhaal afloopt, kan je als Gast van Disneyland Parijs zelf bepalen tijdens het Festival van Prinsessen en Piraten. Ontmoet talrijke Disney-figuren, laat je gezicht schminken, verkleed je en geniet van het grote aanbod aan entertainment in het Disneyland Park. Je bent zelf een held in dit verhaal.

 

Make you choice!

Disney Pirate or Princess: Make your Choice! is de nieuwste, interactieve show die vier keer per dag te zien zal zijn. De parade vertrekt vanuit twee locaties, namelijk Town Square en "it's a small world" richting Central Plaza. Bij Walt's Restaurant op Main Street U.S.A. en de Royal Castle Stage bij het kasteel zal de parade een eerste keer stoppen voor een interactie show. Hier komen beide delen samen op Central Plaza voor een tweede show met meer dan 100 artiesten. Alle Disney-figuren zullen voor de gelegenheid nieuwe kostuums krijgen.

Het prinsessen gedeelte van de parade wordt geleid door Mickey en 9 Disney-prinsessen, waaronder Moana (Vaiana), Sneeuwwitje, Doornroosje, Belle, Jasmine en nog vele anderen. Het piraten gedeelte wordt geleid door Minnie met onder anders Peter Pan, Captain Hook, Wendy, Jack the Pirate en Mr Smee.

Hoist the Flag, Mateys!

Tijdens 'Hoist the Flag, Mateys' leer de enige echte Captain Jack Sparrow jonge piraten het vak met een interactieve training en leuke dansen. De happening zal 6 keer per dag te zien zijn op de Pirate Galleon in Adventure Isle met aangepaste muziek.

Princess Promenade

Tijdens 'Princess Promenade' paraderen de prinsessen, waaronder Elena of Avalor en Sofia the First 4 keer per dag. vanuit het kasteel naar Central Plaza.

Ontmoetingen

Maar dat is nog niet alles ! Tijdens dit seizoen zullen er ook speciale ontmoetingen zijn de Disney figuren, waaronder de prinsessen en natuurlijk Jake the Pirate en Captain Jack Sparrow.

Tijden

Het entertainment is verspreid over de volledige dag, van Main Street U.S.A., tot Adventureland bij het piratenschip. Bekijk hier de tijden:

Snacks

Tijdens het seizoen zijn er special snacks te krijgen, waaronder taartjes en cupcakes. Ze zijn verkrijgbaar bij Market House Deli (Main Street U.S.A.), Auberge de Cendrillon (Fantasyland) en Captain Jack's (Adventureland).

 

Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.