Reclame

Frozen Celebration

Geniet van Frozen in het Disneyland Park
Van 11 januari tot 3 mei 2020 introduceert Disneyland Paris een betoverend familiemoment met een gloednieuw seizoen: Frozen Celebration.

Frozen 2: An Enchanted Journey

De festiviteiten omvatten vier keer per dag een schitterende nieuwe show op de paraderoute waarbij Anna, Elsa, Kristoff, Olaf en Sven vergezeld worden door ongelooflijke dansers en acrobaten. Een betoverende nieuwe paradewagen brengt de magie tot leven voor de ogen van de gasten.

Bovendien komen elke avond de magische avonturen van Anna en Elsa tot leven tijdens de avondshow Disney Illuminations.

Exclusieve snacks en souvenirs

Gasten kunnen ook genieten van exclusieve snacks en drankjes, plus een scala aan souvenirs die de avonturen van Anna, Elsa en hun vrienden eren.

Frozen: A Musical Invitation

In het Walt Disney Studios Park kan je genieten van een gloednieuwe show ter ere van de nieuwe Frozen 2 film. In het Animation Celebration gebouw zingen Anna, Elsa, Sven en Kristoff erop los.

Zoek beschutting voor de sneeuw, neem plaats in de comfortabele schuren naast Wandering Oaken’s Trading Post and Sauna en maak je klaar om 'Reindeers are Better then People' te zingen met Kristoff en Sven, die voor de eerste keer in Disneyland Paris zijn. 

Nadat je stembanden zijn gesmeerd, word je meegesleept in de dolgekke Frozen sfeer als Anna en Kristoff je helpen om je eigen magische bewegingen te ontdekken. Kun jij ze op tijd leren om Elsa te verrassen, samen met de inwoners van Arendelle?

Na het oefenen van je magische bewegingen ben je klaar om de comfortabele schuren achter je te laten, en het gevecht aan te gaan met de ijselijke wind op weg naar het spectaculaire en sprankelende ijspaleis op de top van de Noordberg.

Nu is het tijd om Elsa te verrassen. Vier haar krachten en de magie die we allemaal in ons dragen gevolgd door de vrolijke meezingers 'Let it Go!' en 'Love is an Open Door'.

Exclusieve meet 'n' greets

Wees klaar om de vriendelijkste sneeuwman van heel Arendelle een dikke warme knuffel te geven. Inderdaad, Olaf is ook voor de eerste keer in Disneyland Paris en hij wil je dolgraag ontmoeten.

*Als je Olaf wilt ontmoeten moet je je eerst inschrijven via de LineBerty app.

Show op Lake Disney

Op 24, 27 en 29 januari 2020 zal er een prachtige Frozen avondshow te zien zijn op Lake Disney in Disney Village met muziek, een lichtspektakel en vuurwerk. De meest iconische scènes uit Frozen komen tot leven op het meer. Deze show is gratis voor iedereen. Zelfs gasten zonder een toegangsticket tot de Disney-parken.

Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.