Reclame

The Lion King & Jungle Festival

Swing mee met Timon en Pumbaa
Als je van geweldige avonturen houdt, zul je brullen van genot voor het 'The Lion King & Jungle Festival', een gloednieuw seizoen in Disneyland Parijs van 15 augustus tot 13 september 2020. Voel de beat van de “Pride Lands” en voel het ritme van een swingende, all-dansende habitat met prachtige shows.

The Lion King & The Jungle Book

In dit seizoen staan de Disney klassiekers 'The Lion King' en 'The Jungle Book' centraal, met twee shows en lekkere snacks. Natuurlijk zullen Timon & Pumbaa, Baloo en King Louie himself je opwachten op selfie-spots. Hakuna Matata!

<p>Van het Disneyland Park.</p>

The Lion King: Rhythms of the Pride Lands

<p>Disneyland Park - Frontierland Theater</p>

In het gloednieuwe Frontierland Theater (het vroegere Chaparral Theater) in Frontierland kan je genieten van de meest iconische momenten uit The Lion King tijdens de show The Lion King: Rhythms of the Pride Land. Het theater is speciaal voor de show helemaal opnieuw gebouwd. Hierdoor kunnen er meer bezoekers naar de show kijken en kan er gebruik gemaakt worden van de nieuwste technieken, zoals projecties en een groot LED scherm.

Deze nieuwe podiumshow is een mix van dans, muziek, projecties, kloppende drums en hypnotiserende ritmes. Spring, swing en brul mee met zangers, dansers en acrobaten gekleed als Rafiki, Simba, Timon, Pumbaa, Nala, Mufasa en Scar.

De show is vanaf 15 augustus 2020. te zien duurt ongeveer 30 minuten en is toegankelijk voor iedereen. Er is weinig dialoog en de meeste nummers worden in het Engels gezongen.

Jungle Book Jive

<p>Walt Disney Studios Park - Stunt Show Arena</p>

Ga op een ontdekkingsreis door de Indiase jungle in dit nieuwe muzikale spektakel. Ken jij The Jungle Book? Denk nog maar eens goed na, want er worden nu vier fantastische, nog nooit eerder geziene werelden toegevoegd aan het klassieke Disney-verhaal.

Geniet van Baloo, King Louie en hun vrienden  tijdens de jungle dance-along en help ontdekkingsreiziger Mickey en zijn bemanning navigeren door een mysterieus land en ontdek een  levensgroot dierenrijk. Tijdens de The Jungle Book Jive kan je meezingen met bekende nummers zoals 'Trust In Me' en 'I Wanna Be Like You'.

De show zal vanwege het Coronavirus te zien zijn in het Walt Disney Studios Park op de locatie van 'Moteurs... Action!' vanaf 22 augustus 2020. Als je de show wilt zien, dan moet je een reservatie maken via de LineBerty app.

Bekijk hier de beelden van vorig jaar in het Disneyland Park:

Speciale snacks

Een festival zonder speciale snacks is niet meer weg te denken in Disneyland Parijs. Ook voor dit festival zijn er enkele snacks te verkrijgen in het Disneyland Park.

Speciale merchandising

Voor het nieuwe seizoen zijn is er speciale merchandising ontwikkeld bestaande uit verschillende soorten t-shirts, tassen en mokken.

Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.