Reclame

Marvel Season of Super Heroes

Ontmoet je favoriete Marvel figuren.

Vanwege het Coronavirus heeft Disneyland Paris beslist deze editie te annuleren.

De Marvel superhelden krijgen in de lente hun eigen seizoen in het Walt Disney Studios Park met een adembenemende stuntshow in het Studio Theater (het voormalige CinéMagique Theater), 2 shows met superhelden op het podium bij de Tower of Terror en meet & greets met je favoriete Marvel figuren.

Nieuw in 2019 is de kans om Captain Marvel te ontmoeten. Zij komt speciaal voor het Marvel-seizoen naar Disneyland Parijs. Verder wordt ook Groot toegevoegd aan de 'Awesome Dance-Off' en maakt Red Skull zijn intrede.

Decoratie

Op La Place des Stars vind je torenhoge beelden van de Marvel-helden Iron Man, The Hulk en Black Panther. Zij houden je in de gaten!

Marvel: Super Heroes United

In het Studio Theater, het voormalige CinéMagique, kan je genieten van een nieuwe, nooit eerder vertoonde, 180 graden stuntshow met diverse Marvel-figuren. Door het gebruik van de nieuwste technieken lijkt het alsof je midden in de actie zit. De show duurt 20 minuten en zal vijf keer per dag te zien zijn.

Het verhaal gaat over de kwaadaardige Thanos en de superhelden van the Avengers, waaronder Spider-Main, Iron Man, Thor, Black Widow, The Hulk, Black Panther, Docter Strange, Nebula en Scarlet Witch.  Thanos heeft een manier gevonden om de Avengers te manipuleren en tegen elkaar op te zetten. Zo kan Thanos verder gaan met zijn plannen om de mensheid te vernietigen, maar the Avengers hebben dit op tijd door en het komt tot een strijd tussen het goede en het kwade.

Nieuw in 2019 is een nieuwe openingscène waarin alle superhelden te zien zijn in een geanimeerde vorm, nieuwe choreografie voor de gevechten, meer drones en een nieuwe 'Mind Stone Intensifier' boven het publiek.

Stark Expo: Make Way for a Better Tomorrow!

Tony Stark nodigt je uit op Production Courtyard om je de laatste nieuwe versie van zijn revolutionaire uitvinding voor te stellen – een ‘Arc Reactor’ die groene energie opwekt. Maar pas op… Loki en Skull Rock gooien maar al te graag roet in het eten. 

Thor’s angstaanjagende halfbroer zal proberen om van deze gebeurtenis gebruik te maken om de macht te grijpen. Laat ons hopen dat Black Widow, Captain Marvel en Spider-Man in de buurt zijn om hem tegen te houden…

Meerdere keren per dag heb je de kans om deze geweldige show te zien aan de voet van het Tower of Terror.


Guardians of the Galaxy Awesome Dance-Off

Zoals de naam al doet vermoeden, krijg je de kans om een dance-off aan te gaan met de Guardians of the Galaxy! Muziek is een belangrijk onderdeel van het karakter van Peter Quill, beter bekend onder de naam Star-Lord. Zijn avonturen zijn ingesteld op de tunes van de jaren 70 en 80 uit zijn favoriete afspeellijsten 'Awesome Mix Tapes Volume 1 & 2'.

En zoals je zou verwachten, maakt hij een echte muzikale entree – naast Gamora, de gevaarlijkste vrouw in het universum. Maar pas op – ze zullen zichzelf snel in gevaar brengen en ze hebben een missie voor jou. Maak je klaar om de Guardians of the Galaxy een handje te helpen! Ze rekenen op jouw hulp… en ze hebben beloofd dat ze je in beweging zullen brengen!

Guardians of the Galaxy Awesome Dance-Off zal meerdere keren per dag plaatsvinden op Production Courtyard en het belooft een wilde ervaring te worden! Vanaf dit jaar danst ook Groot mee in de show. Tijdens de interactieve dance-show worden er ook kandidaten uit het publiek gehaald. Hierdoor krijg je de unieke kans om een foto te nemen met Groot, Star-Lord en Gamora.

Ontmoet je Marvel-superhelden

Het Marvel-seizoen geeft je ook de kans om een hand te schudden met je favoriete Marvel-helden, zoals Spider-Main, Captain America en Captain Marvel. Je kan Captain America vinden bij Bay 41 naast Stitch Live (La Place des Stars). Spider-Man krijgt in 2019 een nieuwe meet 'n' greet locatie tegenover de ingang van de attractie Rock 'n' Roller Coaster. Captain Marvel heeft haar meet 'n' greet locatie in Blockbuster Café. Alle meet 'n' greets zijn zonder reservatie te bezoeken

Heroic Face Painting

Een Heroic Face Painting brengt je alter ego tot leven! Laat je schminken tegen een kleine meerprijs! Een unieke kans voor de Marvel fans om voor een dag te veranderen in hun favoriete superheld. Ga je voor het krachtige Hulk-groen? Of word je liever een rood-blauwe Spider-Man?

Exclusieve merchandise in Disneyland Paris!

Marvel Superhelden Zomer is ook jouw kans om een reeks Marvel producten te ontdekken die exclusief in Disneyland Paris verkrijgbaar zijn. Een uniek assortiment van souvenirs en lifestyle merchandise – inclusief Marvel heldenhaarband – is ontwikkeld voor deze speciale gelegenheid.

Nieuw in 2019 is een speciale line-up aan Captain Marvel merchandising waaronder t-shirts, jasjes, tassen en pins.

Exclusieve snacks

Geniet van een echte Marvel-hamburger met een rood broodje, neem een tussendoortje in de vorm van Groot of liever een zwart ijsje van Black Panther? Het is allemaal mogelijk. Welke lekkernij verkies jij?

Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.