Reclame

Legends of the Force: A Celebration of Star Wars

Het intergalactisch Star Wars seizoen
"May the Force be with You!" in dit intergalactisch seizoen in het Walt Disney Studio's park. Het seizoen waarin je op een verre reis gaat in het sterrenstelsel met nieuwe shows met speciale lichtgevende effecten en de figuren uit de Star Wars films.

 

Star Wars in Disneyland Parijs

Star Wars is volop aanwezig in de Disney parken. In het Disneyland Park kan je genieten van Star Wars Hyperspace Mountain: Rebel Mission, de derde missie van Space Mountain met aansluitend een meet 'n greet met de Star Wars figuren zoals Chewbacca (nieuw), Darth Vader en C3PO in de grootste Star Wars winkel van Europa. Ontdek alle bekende locaties en planeten in Star Tours: The Adventure Continues of leer hoe je een Jedi kan worden in de Jedi Training Academy.

Star Wars: A Galactic Celebration

Een avondshow met projecties op de Tower Of Terror, vuurwerk, speciale effecten, muziek en live Star Wars figuren. De meest iconische scènes uit de Star Wars films worden hier afgespeeld. Voor de projecties wordt dezelfde technologie gebruikt als die voor Disney Illuminations.

Star Wars: A Galaxy Far, Far Away

Op het podium op La Place des Stars in Production Courtyard worden dagelijks enkele shows opgevoerd. Tijdens 'The Dark Side' komen de slechteriken zoals Kylo Ren en Darth Vader op het podium en proberen je te overtuigen om te kiezen voor 'The Dark Side'.

Tijdens 'Heroes' komen de helden uit Star Wars, waaronder Chewbacca, je tonen hoe je 'The Force' voor het goede kan gebruiken.

Dit jaar zijn er twee nieuwe podia gebouwd en zijn ook BB8 en Boba Fett toegevoegd aan de show.

Stormtrooper Patrol & First Order March

Doorheen de dag patrouilleren Stormtroopers door het park op zoek naar rebellen! Hou je hoofd koel. Tijdens de 'First Order March' aanschouw je de kracht van The First Order als Phasma met haar beste Stormtroopers door het park marcheert richting het podium op La Place des Stars.

Ontmoet je Star Wars-helden

Alle bekende Star Wars-helden lopen rond in de parken en staan te wachten om met jou op de foto te gaan, zoals Kylo Ren, Darth Maul, Darth Vader en nieuw in 2019 Chewbacca. Ook je favoriete droids zijn aanwezig, zoals R2D2, C3PO en BB8.

Actuele programma

De shows zijn dagelijks te zien in het Walt Disney Studios park zowel in het Engels als het Frans. Bekijk hier de tijden:

 

Snacks

Tijdens het Star Wars-seizoen zijn er ook een aantal signature snacks voorzien, waaronder een Legends of the Force-menu voor €16,99, met een zwart burgerbroodje en een Death Star-dessert bij restaurant En Coulisse in het Walt Disney Studios Park.

Als tussendoortje zijn er koekjes in de vorm van Han Solo (€3.99), Yoda (€4,29) en Wookie (€4,29). Verder kan je ook nog een popcorn-emmer kopen voor €14,99 in de vorm van Darth Vader, Chewbacca, Captain Phasma of een Stormtrooper.

Aan de veganisten is ook gedacht! Er is een veganistische erwtensoep gebaseerd op de moerasplaneet Dagobah verkrijgbaar voor €3,99 en een veganistische pompoensoep gebaseerd op de lavaplaneet Mustafar voor €3,99.

Om de dorst te lessen kan je een Chewbacca-koffie krijgen met slagroom en hazelnoten voor €4,49.

Star Wars Experience Plus package

Tijdens het Star Wars-seizoen kan je een exclusief 'Star Wars Experience Plus' package aankopen. Dit is een VIP pakket met FastPasses voor Hyperspace Mountain en Star Tours: The Adventure Continues, snelle toegang tot de meet 'n' greet locaties met Darth Vader en Chewbacca, plaatsen vooraan bij de avondshow 'Star Wars: A Galatic Celebration' en een exclusief souvenir.

Het pakket is voor €59 per persoon vanaf 30 januari 2019 in beide parken verkrijgbaar. Enkel geldig voor bezoek aan Disneyland Paris in de periode van 9 februari tot en met 17 maart 2019. Houders van een Magic Plus jaarpaspoort ontvangen 10% korting en Infinity 15%.

Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.