Reclame

Disney Stars on Parade

Droom weg wanneer Peter Pan's vliegende schip voorbij vaart, fris je op met Elsa's heerlijk ijzige wind en huiver bij de luidruchtige komst van de vuurspuwende draak!

ParkDisneyland Park
LocatieMain Street U.S.A.
TypeParade
Duur30 minuten
Showtijden 17:30

Ontdek deze magische Disney Parade

Tijdens de Disney Stars on Parade volgen je Mickey Mouse en zijn vrienden op een ontdekkingsreis naar het land van de verbeelding. Geniet van talrijke prachtige paradewagens op de paraderoute op Main Street U.S.A..

Wist je dat.. het niet uitmaakt waar je je bevindt op de paraderoute? De paradewagens zijn uitgerust met een gps die de muziek van de paradewagen in sync houdt met de plaats waar je staat.

De Disney Stars on Parade opent met de wagen van Tinker Bell, die ontsnapt vanuit een gigantisch sprookjesboek. Tinker Bell wordt achtervolgt door Mickey en zijn vrienden verkleed als ontdekkingsreizigers in het Jules Verne thema.

Na Mickey ontdekken we de vriendschap tussen mens en speelgoed met de figuren uit Toy Story. De bekende raket van Buzz Lightyear trekt een grote vrachtwagen met Andy's favoriete speelgoed. De helden uit de gelijknamige films nemen je mee naar 'infinity and beyond'.

Even later gaan we avontuur en zien we Simba en Nala uit The Lion King op een gigantische rots neerkijken op alles wat leeft tijdens de Circle of Life. Op deze wagen zien we ook Baloo en Mowgli uit The Jungle Book in hun natuurlijke habitat.

Van de ene rots naar de andere, maar deze keer zien we Captain Hook die bovenop 'Skull Rock' zit, bang dat de krokodillen hem te pakken krijgen. Peter Pan, die kortbij is, staat aan de roer van het grote schip onder een grote maan, klaar om naar Neverland te vliegen.

Vanuit de lucht naar het diepe van de zee naar de wondere wereld van Finding Nemo en Finding Dory. De schildpad Crush zwemt boven de praalwagen vol met koraal en Nemo en Dory herinneren ons aan hun filosofie: 'Just Keep Swimming'.

Na het element water, is het tijd voor het element vuur. Het hoogtepunt van de nieuwe Disney Stars on Parade is ongetwijfeld de echte vuurspuwende draak Maleficent uit Sleeping Beauty. Een Disney-verhaal zou niet volledig zijn als er geen strijd zou zijn tussen Prins Phillip en de 3 goede feeën (Flora, Fauna en Merryweather). Samen gaan ze de strijd aan tegen de vuurspuwende draak in steampunk-stijl uit het Jules Verne tijdperk, en proberen ze het goede te laten overwinnen. Wie zal er winnen?

Gelukkig dat in de meeste Disney verhalen, het goede en de liefde altijd overwinnen in het einde. De vuurspuwende draak wordt gevolgd door 3 koninklijke koetsen met bekende prinsen en prinsessen. Rapunzel, Cinderella (assepoester) en Snow White (sneeuwwitje) zwaaien met hun respectievelijke prins vanuit deze prachtige koetsen. Een romantisch moment dat alle harten zal doen smelten.

Het grote Disney sprookjesboek dat door Tinker Bell geopend werd, wordt afgesloten met de heldinnen Anna en Elsa uit Frozen. Vanop het balkon van hun ijskasteel, vergezeld van Olaf, Sven en Kristoff, zwaaien ze naar het publiek.

Tips

Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.