Reclame

Dream... and Shine Brighter!

Een prachtige, kleurrijke parade.

Dream.. and Shine Brighter is een nieuwe, muzikale show gelanceerd voor de 30e verjaardag van Disneyland Paris. De show is meerdere keren per dag te zien op Main Street U.S.A.. De parade stopt voor het kasteel van Doornroosje waar de Disney Figuren dansen op de podia.

ParkDisneyland Park
LocatieMain Street U.S.A.
TypeParade
Duur30 minuten
Showtijden 10:50, 12:10, 12:25, 14:55, 15:55

We're gonna dream a little bigger...

Disneyland Paris bestaat 30 jaar en dat moet gevierd worden. Elke dag kan je op meerdere momenten genieten van een prachtige, catchy parade met verschillende dansers en natuurlijk de Disney Figuren in hun beste verjaardagsoutfit.

Let op! Van 1 oktober 2022 t/m 8 januari 2023 is deze parade in een verkorte vorm te zien als 'It's time to Shine'. Ze wordt vervangen door de parades tijdens Halloween en Kerstmis.

Iedereen wordt uitgenodigd op de tonen van het catchy liedjes 'Ready for the Ride' en 'Un monde qui s'illumine' mee te dansen en de verjaardag te vieren. Het lied en de dansers zijn zo aanstekelijk dat je moeilijk kan blijven stilstaan!

De parade vertrekt aan de Discovery Arcade en gaat voor het prieeltje door richting het kasteel. Daar houdt de parade halt en komen de Disney Figuren van hun wagens om te dansen op de podia. Het maakt niet echt uit waar je staat aan het kasteel. Disney Figuren wisselen van podia en paradewagens zodat je zeker iedereen hebt gezien. Hierna vertrekt de parade terug zoals ze gekomen is.

Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.