Reclame

Frozen: A Musical Invitation

Ga mee met Anna en Elsa op een betoverende reis

Maak een onvergetelijke muzikale ontdekkingsreis! Je Frozen vriendjes nemen je mee naar de schuur van Kristoff. Onderweg zing je samen met Sven en Kristoff, een onvergetelijke uitvoering van Dieren zijn beter dan mensen. Daarna leer je Anna’s danspassen op de meeslepende klassieker Laat het los – precies op tijd voor Elsa's verrassing in het ijspaleis.

ParkWalt Disney Studio's
LocatieToon Studio
TypeMuzikale show
Duur30 minuten
Showtijden 10:30, 11:15, 12:00, 12:45, 13:30, 14:15, 15:00, 15:45, 16:30, 17:15, 18:00, 18:45

Zing mee met Anna, Elsa, Sven en Kristoff!

Deze prachtige, interactieve muzikale show bestaat uit twee delen. Eerst krijg je een voorshow te zien waarin beelden te zien zijn uit de Frozen-films. In de eerste ruimte zoek je beschutting voor de sneeuw en neem je plaats in de comfortabele schuren naast 'Wandering Oaken’s Trading Post and Sauna'. Samen met Kristoff en Sven zing je 'Reindeers are Better then People' en leer je van Anne enkele danspasjes.

In de tweede ruimte staan Anne en Elsa op je te wachten met liedjes als 'Love is An Open Door' en natuurlijk 'Let it Go!'. De show is is deels in het Frans en deels in Engels te beleven. Na de show kan je Olaf ontmoeten.

Let op: deze show is tijdelijk niet te zien van\u200b 14 november t/m 16 december 2022.

Leer danspasjes samen met Anna en Kristoff

Trotseer de sneeuw en ga lekker zitten in de gezellige schuur. Speciaal voor jou zingen Anna en Kristoff het lied 'Dieren zijn beter dan mensen'.

Ga helemaal op in de Frozen sfeer en leer van Anna en Kristoff allerlei magische danspassen. Deze heb je nodig om Elsa te verrassen.

Zing mee met Elsa

Als je alle danspassen onder de knie hebt, dan ga je verder naar het oogverblindende ijspaleis van Arendelle. Het is tijd voor Elsa’s verrassing! Dit is jouw moment om te laten zien wat je in huis hebt – voetjes van de vloer tijdens een onvergetelijke uitvoering van 'Laat het los' en 'Liefde Is Een Open Deur'.

Ontmoet Olaf

Maak een selfie met de allerliefste sneeuwpop van Arendelle. Na je avontuur in Arendelle staat Olaf klaar om samen met jou op de foto te gaan.

Tips

Opmerkingen

Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.