Reclame

Mickey's Halloween Celebration

Vier Halloween!

Vier Disney Halloween Festival met de vrolijke en kleurrijke sfeer van Mickey's Halloween Celebration en swing mee op de muziek! Op de paradewagens zijn de Disney Figuren in hun herfstoutfits helemaal in feeststemming om deze belevenis onvergetelijk te maken.

ParkDisneyland Park
LocatieMain Street U.S.A.
TypeParade
Duur25 minuten
Showtijden -

Mickey's Halloween Celebration is back

In 2022 keert Mickey's Halloween Celebration opnieuw terug na een pauze van twee jaar. De parade is meermaals per dag te zien op de paraderoute op Main Street U.S.A..

Deze parade is enkel te zien vanaf 1 oktober t/m 6 november 2022.

De parade viert het binnenhalen van de oogst. Samen met vele dansers, prachtige praalwagens en natuurlijk Mickey, Minnie en hun vriendjes wordt dit uitbundig gevierd op aanstekelijke muziek. De parade stopt voor het kasteel van Doornroosje waarbij de Disney Figuren dansen op de verschillende podia.

De familie Duck, Donald, Daisy en de rest van de bende mogen de parade openen op een prachtige hooiwagen, gevolgd door Winnie the Pooh, Tijgertje en Knorretje die herfstbladeren verzamelen. De vriendelijke vogelverschrikkers worden gevolgd door de drie biggetjes in een hooischuur.

Mickey is opnieuw te zien met zijn praalwagen "Mickey’s Illusion Manor" gebaseerd op de attractie Phantom Manor. Samen met de zombies uit het landhuis en Mélanie Ravenswood in bruidsjurk wenst hij jullie een Happy Halloween.

Bij Central Plaza houdt de parade even halt en zullen de Disney-figuren en de dansers de vier podia gebruiken voor een korte show.

Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.