Reclame

Maaltijden met Disney-figuren

Ontbijt, lunch en dinner samen je favoriete Disney-figuren.
Wil je graag genieten van een ontbijt, lunch of diner met de aanwezigheid van Disney-figuren? Dat kan op verschillende plaatsen in Disneyland Parijs. Ontdek hieronder de opties.

Ontbijt in Plaza Gardens

Voorlopig niet beschikbaar.

Lekker smullen van een buffet met lekkere broodjes, ontbijtgranen, roereieren, vleeswaren, kaas, gerookte zalm, pannenkoeken, vruchtensap en warme drankjes, terwijl je een praatje maakt en een selfie schiet met de Disney figuren.

The place to be is Plaza Gardens in het Disneyland Park. Hiervoor heb je dus een toegangsticket nodig tot het park. Er zijn twee zittingen beschikbaar: 08:15 uur en 09:45 uur. Gasten met een reservering voor de 08:15 uur krijgen vanaf 08:00 uur toegang tot het Disneyland Park.

Prijzen:
€ 39 per persoon (vanaf 3 jaar). Als je in een Disney-hotel verblijft, krijg je voorrang en een extra korting. De meerprijzen per maaltijdoptie zijn:

  • Maaltijdoptie Hotel: € 20 per persoon voor 2-sterren hotels, € 12 per persoon voor 3- & 4-sterren hotels of € 7 per persoon voor 5-sterren hotels
  • Maaltijdoptie Standaard: € 20 per persoon
  • Maaltijdoptie Plus: € 12 per persoon
  • Maaltijdoptie Premium: inbegrepen (geen extra kosten)

Tijdig reserveren!
Reserveren doe je best tijdig, want het restaurant zal waarschijnlijk volzet zijn als je dit pas doet wanneer je aankomt in je hotel.

Onbijt en lunch in Auberge de Cendrillon

Vanaf 31 maart 2022 terug beschikbaar.

Onbijt
Reserveer een ontbijt bij Auberge de Cendrillon in het Disneyland Park met de prinsen en prinsessen om 08:15 uur (enkel gasten van een Disney-hotel of houders van een Magic Plus of Infinity jaarpaspoort) of 09:45 uur. Het ontbijt bestaat uit een Mickey Wafel, eieren, worstjes, aardappeltjes, diverse broodjes, gezonde salades en een warme en koude drank.

Prijs: €49 voor volwassenen en €39 voor kinderen van 3 t/m 11 jaar. Gasten met een Premium maaltijdvoucher betalen een kleine meerprijs van €15 per volwassene en €12 per kind.

Lunch

Geniet in restaurant Auberge de Cendrillon in het Disneyland Park van een koninklijke maaltijd met de Disney prinsen en prinsessen. In het menu zit 1 alcoholvrije cocktail, keuze uit 1 voorgerecht en 1 hoofdgerecht, 1 dessert en 1 frisdrank inbegrepen. Beschikbare tijden voor je lunch: 12:00, 13:00, 14:00 of 15:00 uur. 

De Premium maaltijdvouchers zijn hier geldig.

Prijzen: € 77 (volwassene) - € 45 (kind 3 t/m 11 jaar)

Lunch en diner in Inventions

Voorlopig niet beschikbaar.

Keuze uit lunch, brunch of diner heb je in het restaurant Inventions van het Disneyland Hotel. Ga er eens lekker voor zitten en geniet van fantasievolle gerechten uit alle hoeken van de wereld te midden van de meest inspirerende uitvindingen uit het Victoriaanse tijdperk. En terwijl je aan het eten bent, komen bekende Disney figuren even langs voor een babbeltje en wat foto’s. 

Beschikbare tijden lunch: van maandag tot zaterdag: 12:30, 13:30 en 14:30 uur. Geniet van een uitgebreid all-you-can-eat buffet (zelfbediening, drank wordt geserveerd aan tafel). 

De Premium maaltijdvouchers zijn hier geldig.

Prijs: Lunch en Diner (dagelijks): €65 voor volwassenen en €35 voor kinderen van 3 t/m 11 jaar. Brunch op zondag (speciaal thema): €79 voor volwassenen en €35 voor kinderen van 3 t/m 11 jaar. De prijzen zijn exclusief drank.

Diner bij Café Mickey

Vanaf 31 maart 2022 terug beschikbaar.

Vanaf 31 maart 2022 kan je 's avonds dineren met Disney-figuren in Café Mickey in Disney Village. Café Mickey heeft een Italiaans geïnspireerd menu. Let wel op, want dit restaurant is ook overdag geopend, maar enkel 's avonds van 18:00 tot 23:00 uur zijn er Disney-figuren aanwezig.

Prijzen: € 65 (volwassene) - € 35 (kind 3 t/m 11 jaar). Onderdeel van maaltijdoptie 'Plusoptie Extra'.

Reserveren

Een reservering kan vanaf 60 dagen op voorhand worden doorgegeven door de restaurant reserveringslijn te bellen. Deze is te bereiken op +33 (0)1 60 30 40 50 (Engels en Frans gesproken). Geef dieetwensen bij je reservering door.

Je kunt ook ter plaatse reserveren bij het restaurant van je keuze of bij City Hall in het Disneyland Park of Studio Services in het Walt Disney Studios Park.

Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.