Reclame

Ontbijt

De belangrijkste maaltijd van de dag.
Als je een half- of volpensionformule hebt geboekt, dan is je ontbijt inbegrepen in deze formule. Heb je geen formule? Dan moet je zelf op zoek naar je ontbijt. Gelukkig zijn er vele mogelijkheden.

Ontbijt to go

Tijden veranderen en niet iedereen wilt graag aanschuiven aan het ontbijtbuffet van je hotel. Daarom kan je kiezen voor de nieuwe formule 'ontbijt to go'. Net zoals een koffie bij Starbucks die je kan meenemen onderweg, is dit concept hetzelfde voor het ontbijt.

Deze service is beschikbaar bij speciale counters in het restaurant van het hotel met broodjes, muffins en fruitsap. Ideaal als je snel naar de parken wilt gaan voor je favoriete attractie te doen zonder veel wachtrijen. Deze service is ook beschikbaar in je Disney-hotel.

Ontbijt @ Disneyland ParijsBreakfast-Disneyland-Paris.pdf

Ontbijt met Disney-figuren

Liever een ontbijt in het bijzijn van Disney-figuren? Dat kan in Plaza Gardens in het Disneyland Park. Op tijd reserveren is wel de boodschap! Lees meer over dit soort ontbijten op deze pagina.

Ontbijten in een Disney-hotel

Wil je graag ontbijten in je eigen Disney-hotel? Dan moet je dit apart bijboeken bij je reservatie. Je krijgt dan per persoon en per nacht één voucher waarmee je naar het restaurant van je hotel kan gaan en kan aanschuiven aan het buffet. De meeste hotels hebben een 'warm ontbijt'. Hierin zitten eieren, spek, worstjes, croissants, chocoladebroodjes, yoghurts en verschillende soorten beleg inbegrepen.

De prijzen verschillen per hotel. Dit zijn de prijzen per persoon en per nacht. Laatste update: 11-07-2020

HotelPrijs volwassenePrijs kind (tot en met 11 jaar)
Disneyland Hotel€ 36€ 27
Disney's Hotel Santa Fe€ 21€ 14
Disney's Hotel Cheyenne€ 21€ 14
Disney's Sequoia Lodge€ 24€ 17
Disney's Newport Bay Club€ 28€ 23
Disney's Hotel New York€ 28€ 23
Disney's Davy Crockett Ranch€ 10€ 10

Ontbijten in de Disney-parken

Diverse restaurants in de parken en Disney Village bieden speciale ontbijtmenu's aan zoals Market House Deli en Cable Car Bake Shop in het Disneyland Park en Restaurant en Coulisse in het Walt Disney Studios Park vanaf 08:30 uur tot 11.00 uur (naar gelang de Extra Magische Tijd.

Ontbijten in Disney Village

Daarnaast zijn er ontbijtmenu's beschikbaar vanaf € 4.95 bij New York DeliEarl of Sandwich, Starbucks en McDonalds in Disney Village. Reserveren op voorhand is niet nodig. Ontbijt genoeg voor iedereen. Een ontbijtmenu bestaat uit een warme én koude drank, sandwich, zoet beleg en een croissant. De menu's zijn verkrijgbaar van 07.30u tot 10.30u.

Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.