Reclame

Toegangstickets

Bekijk welke tickets beschikbaar zijn.
Als je naar Disneyland Parijs gaat, heb je natuurlijk een ticket nodig, maar de prijzen van deze tickets kunnen nogal verschillen. Koop je tickets op voorhand voordelig online, want je kan ze niet meer kopen bij de kassa.

Je hebt meerdere soorten toegangstickets:

  • Toegangstickets (op datum) met toegang tot één of beide parken
  • Meerdaagse tickets (op datum) met toegang tot beide parken
  • Ongedateerde tickets met toegang tot één of beide parken (reservering noodzakelijk)

Koop je tickets op voorhand online. Je krijgt dan een e-ticket waarmee je onmiddellijk naar de ingang van de parken kan gaan. Hier laat je de barcode scannen.

Prijsschatting-kalender

Disneyland Paris hanteert flexibele prijzen. Een dag eerder of later naar de parken gaan, kan je tientallen euro's besparen. Dankzij een handige prijsschatting-kalender kan je een indicatie krijgen voor de prijs die je moet betalen. Selecteer je periode dat je wilt gaan en je ziet alle prijzen per dag.

Toegangstickets met of zonder datum

Gedateerde tickets zijn geldig op een bepaalde datum. Deze datum geef je aan tijdens je bestelling. Je kan ze kosteloos annuleren 3 dagen voor je aankomst als er toch iets moest tussenkomen. Deze tickets zijn goedkoper dan tickets zonder datum.

Ongedateerde tickets hebben geen specifieke datum. Voor je naar de parken gaat, moet je je aankomst nog eerst reserveren via het online platform.

Toegangsticket 1 dag

Toegangsticket voor één of beide parken naar keuze. Geldig voor 1 dag, met gegarandeerde toegang (zonder extra reservatie) en kosteloos annuleren. Je ontvangt een e-ticket via e-mail.

€ 130

Vanaf € 56

Koop je ticket

Toegangsticket 2-4 dagen

Toegangsticket altijd voor beide parken. Geldig voor 2-4 dagen, met gegarandeerde toegang (zonder extra reservatie) en kosteloos annuleren. Je ontvangt een e-ticket via e-mail.

€ 224

Vanaf € 142

Koop je ticket

Ongedateerd toegangsticket

Toegangsticket voor één of beide parken naar keuze. Geldig voor 1 dag op elke dag van het jaar. Reservatie voor aankomst verplicht. Je ontvangt een e-ticket via e-mail.

€ 130

Vanaf € 105

Koop je ticket

Shows

Naast de toegangstickets, zijn er ook speciale tickets beschikbaar. Zo kan je een gegarandeerde toegang aankopen voor shows zoals Mickey and the Magician en Rhythms of the Pride Lands. Je kan ook gratis naar een voorstelling gaan, maar door drukte ben je niet zeker van een plaats. Met een gegarandeerde toegang heb je zeker een zitplaats met een goed zicht op het podium.

Hoe aankopen?

  • Klik op 'Ticket aankopen'.
  • Zo kom je in het boekingssysteem van Disneyland Paris.
  • Hierna klik je op 'Belevenissen'.

Je ontvangt een e-ticket via e-mail.

Mickey and the Magican

Reserveer een gegarandeerde zitplaats voor de populaire show 'Mickey and the Magician' in het Walt Disney Studios Park (Animagique Theater).

€ 15

€ 15

Ticket aankopen

Rhythms of the Pride Lands

Reserveer een gegarandeerde zitplaats voor de populaire show 'Rhythms of the Pride Lands' in het Disneyland Park (Frontierland Theater).

€ 15

€ 15

Ticket aankopen

Disneyland Paris Pride

Vier diversiteit op 17 juni 2023 tijdens dit speciale evenement in het Walt Disney Studios Park. Meer informatie.

€ 94

€ 94

Ticket aankopen

Jaarpassen

Wil je Disneyland Parijs meer dan één keer op een jaar tijd bezoeken? Dan kan je beter een jaarpas nemen! Je profiteert dan immers van diverse kortingen op hotels, winkels en restaurants en krijgt uitnodigingen voor evenementen. 

Aankomst reserveren

Het is verplicht om je aankomst te reserveren als je een ongedateerd ticket hebt. Gasten met een boeking in een Disney-hotel zijn zeker van hun toegang tot de parken, maar iemand die een los ticket koopt, moet op voorhand laten weten op welke dag hij of zij dit ticket gaat gebruiken. Zo kan Disneyland Paris ervoor zorgen dat er niet te veel volk rondloopt in de parken. Dit kan via een nieuw online platform.

Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.