Reclame

Heenreis

Informatie over je rit naar Disneyland Parijs

Inchecken in je Disney Hotel

Kom je met de trein, TGV of metro?

Dan biedt Disneyland Parijs een unieke bagage service & check-in. Via de Disney Express balie op de bovenste etage van het station Marne-La-Vallée Chessy kun je je bagage afgeven, inchecken in je hotel en met de toegangstickets onmiddellijk de parken in. Je baggage wordt dan naar je kamer gebracht terwijl jij je laat betoveren door de magie. Deze dienst moet je echter wel bijboeken bij je arrangement voor € 14 per persoon (vanaf 3 jaar).

Kom je met de auto? Of via een shuttle bus?

Neem je baggage dan mee naar de incheckbalie. Voor je het hotel mag betreden, moet je eerst even door een scanner. Dit voor jouw veiligheid en die van de andere Gasten. Terwijl je aanschuift aan de incheckbalie, wordt je gevraagd om een vragenlijst in te vullen. Wanneer het jouw beurt is, moet je de vragenlijst voorleggen en je reservatiebevestiging. De medewerker van Disneyland Parijs zal je inchecken. Het kan zijn dat hij of zij meerdere talen spreekt. Dit zie je op hun naamkaartje.

Van deze medewerker krijg je je toegangstickets tot de parken, eventueel extra vouchers voor Magische Extra's die je hebt gereserveerd zoals maaltijdvouchers of de Buffalo Bills Wild West Show, je Disney Hotel Easy Pas waarmee je gratis mag parkeren, toegang krijgt tot het zwembad, de fitnessruimtes en de Extra Magische Uren voor de parken.

Als je kamer nog niet klaar is, dan wordt je baggage bijgehouden in een speciale ruimte (niet voor Disney's Davy Crockett Range).

Shuttlebussen

Als je naar de parken wilt gaan, zijn er gratis shuttle bussen voorzien aan alle Disney Hotels en partner hotels. Deze rijden elke 15 minuten van en naar de parken. Let wel op! Aan het busstation van Disneyland Parijs zijn er ook bussen die naar Val d'Europe rijden om de appartementen en hotels in deze regio te bedienen, maar deze zijn niet gratis.

Als je in een Disney Hotel verblijft dat rond Lake Disney ligt, dan kan je ook te voet naar de parken. De maximum wandeltijd is 15 minuten. Deze hotels zijn: Disney's Sequoia Lodge, Disney's Newport Bay Club en Disney's Hotel New York.

Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.