Reclame

Disney PhotoPass

Laat je meest magische momenten vastleggen.
Op verschillende plaatsen doorheen het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park staan PhotoPass-fotografen om je meest magische momenten vast te leggen. Meestal worden de foto's gemaakt samen met Disney-figuren, maar ook voor iconische plaatse zoals het kasteel van Doornroosje.

De PhotoPass kaart

De foto's die gemaakt worden door de speciale PhotoPass-fotograven, worden toegevoegd aan de gratis PhotoPass-kaart. Je kan deze kaart laten scannen bij de fotostand van een attractie of bij een meet 'n' greet. Je foto's worden dan automatisch toegevoegd aan je online account. Heb je nog geen PhotoPass-kaart? Een fotograaf geeft je met plezier eentje.

Later kan je online, via de app (Android of Apple) of via een speciaal servicepunt de foto's herbekijken en aanschaffen. Deze servicepunten kan je vinden in beide Disney-parken, Disney Village en in alle Disney hotels.

Welke foto's?

Alle foto's die gemaakt worden door PhotoPass-fotografen, worden toegevoegd aan de gratis PhotoPass-kaart, maar ook alle attractiefoto's. Bij sommige attracties worden er tijdens de attractie foto's genomen. Dit is meestal op het stuk waar de attractie het meest intens is.

Bij deze attracties worden foto's genomen tijdens de rit:

 • Big Thunder Mountain (Big Thunder Photographer, Disneyland Park)
 • Pirates of the Caribbean (Le Coffre du Capitaine, Disneyland Park)
 • Buzz Lightyear Laser Blast (Star Command Photographers, Disneyland Park)
 • Hperspace Space Mountain (Lightspeed Photography, Disneyland Park)
 • The Twilight Zone Tower of Terror (Tower Hotel Gifts, Walt Disney Studios Park)
 • Avengers Assemble: Flight Force (Walt Disney Studios Park)

De PhotoPass-fotografen kan je vinden op de meet 'n' greet locaties met Disney-figuren of voor iconische delen van het park zoals het kasteel van Doornroosje in het Disneyland Park of het standbeeld van Mickey en Walt Disney in het Walt Disney Studios Park.

PhotoPass+

Naast de gratis PhotoPass kaart, hebt je nog twee voordelige PhotoPass+ pakketten te koop. Hiermee kan je serieus besparen als je een groot aantal foto's wilt aankopen.

Met het PhotoPass+ Attractions One pakket kan je alle foto's die tijdens een attractie werden genomen tot 1 jaar na het aanschaffen digitaal downloaden. Dit pakket kost € 39.

Wil je liever alle foto's kunnen downloaden, inclusief de foto's gemaakt tijdens meet 'n' greets met Disney-figuren of op de iconische plaatsen, dan betaal je € 75 als je de PhotoPass aankoopt als onderdeel van een arrangement, of € 85 als je het aanschaft in het park.

PhotoPass+ is maximaal 10 dagen geldig na aankoop. Het pakket bevat 3 pasjes en een lanyard. Houders van een jaarpasspoort krijgen één pasje en dit heeft een geldigheid van 1 jaar. Het PhotoPass+ pakket is te koop bij New Century Notions - Flora's Unique Boutique (Disneyland Park) en Studio Photo (Walt Disney Studios Park).

Souvenirs

Eens de foto's zijn genomen, wil je ze natuurlijk mee naar huis nemen. Dit kan digitaal of afgedrukt op talrijke gadgets of in een Disney-kader. Een overzicht van alle mogelijkheden:

 • 1 foto van 20x25 cm + kader voor € 25.99
 • 1 foto van 20x25 cm voor € 19.99 (€ 9.99 voor iedere extra foto)
 • 1 foto van 15x20 cm + kader voor € 19.99
 • 1 foto van 15x20 cm + download voor € 19.99
 • 1 foto van 15x20 cm voor € 16.99 (€ 10 voor iedere extra foto)
 • 2 foto’s van 15x20 cm + kader voor € 25.99
 • 3 foto’s van 15x20 cm + kader voor € 35.99
 • 1 foto van 10x15 cm voor € 16.99
 • 1 foto van 6x9 cm voor € 16.99
 • 1 foto als download voor € 15.99 (€ 9 voor iedere extra download)
<p>Prijzen onderhevig aan veranderen. Check the <a href="https://clk.tradedoubler.com/click?p=21060&ampamp;a=2804089&ampamp;g=24037662">Disneyland Paris website</a>voor een eventuele update.</p>

Aanschaffen

Het PhotoPass+ pakket is eenvoudig toe te voegen bij de boeking van je verblijf in Disneyland Parijs. Bij aankomst in je Disney-hotel kan je hiervan onmiddellijk gebruik maken.

Selecteer op de website van Disneyland Parijs de periode waarin je een bezoek wilt brengen aan Disney, de samenstelling van je reisgezelschap en eventueel een hotel voorkeur via de zoekmachine bij 'Bereken je prijs'. Selecteer PhotoPass+ tijdens de tweede fase van de boeking om deze toe te voegen.

<p>Prijzen onderhevig aan veranderen. Check the <a href="https://clk.tradedoubler.com/click?p=21060&ampamp;a=2804089&ampamp;g=24037662">Disneyland Paris website</a>voor een eventuele update.</p>
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.