Reclame

Klantendienst

Heb je een probleem of hulp nodig?
Heb je een probleem? Of hulp nodig? Speciale wensen? Of ben je iets verloren in de Disney-parken? Dan staan de Cast Members van de klantendienst (Guest Relations) voor je klaar.

Voor je bezoek

Als je informatie wilt over onze aanbiedingen of als je vragen hebt over prijzen, boekingen enzovoorts voor je bezoek aan Disneyland Parijs, dan kan je bellen naar de klantendienst op het nummer 078 15 60 28 (lokaal tarief).

Openingstijden:

  • Maandag t/m vrijdag: 09:00 – 20:00 uur
  • Zaterdag: 09:00 – 19:00 uur
  • Zondag: 10:00 – 18:30 uur

None

Laat het op voorhand weten aan de Cast Members van Disneyland Parijs zodat ze zo goed als mogelijk is met je wensen rekening kunnen houden. Vul het formulier in dat je vindt op de website van Disneyland Parijs.

Tijdens je bezoek

Ben je in het Disneyland Park? Dan kan je terecht bij City Hall op Town Square (Main Street, U.S.A.). Net buiten het park heb je aan de rechterkant van het Disneyland Hotel ook een loket van Guest Relations.

In het Walt Disney Studios park kan je terecht bij Studio Services op Front Lot. Net buiten het park aan de rechterkant van de ingang heb je ook een loket van Guest Relations.

Algemene vragen, reserveringen voor shows en restaurants

Verblijf je in een Disney-hotel? Dan kan je met je vragen terecht bij de conciërge-dienst van je hotel. Zij helpen je met alle vragen over de Disney-parken, reserveringen voor shows en restaurants (inclusief ontbijt met Disney-figuren) en zelfs uitstapjes naar Parijs.

Na je bezoek

Ook na je bezoek aan Disneyland Parijs kan je met vragen, opmerkingen of klachten zitten. Bekijk hier je mogelijkheden..

None

Ben je iets kwijt geraakt in de Disney-parken? Stuur dan een e-mail naar dlp.objets.trouves@disney.com. De gespecialiseerde Cast Members helpen je om je verloren voorwerp terug te vinden.

None

Heb je iets gekocht in Disneyland Parijs en ben je hier niet tevreden over? Stuur dan een e-mail naar dlp.clientenservice@disneylandparis.com met de nodige informatie. Tip! Wees altijd volledig met je informatie en voeg enkele foto's bij je e-mail om je probleem uit te leggen.

None

Is je reis naar Disneyland Parijs niet verlopen zoals je had verwacht? Heeft de magie je niet overtuigd? Stuur dan een e-mail naar dlp.clientenservice@disneylandparis.com om je probleem uit te leggen of vul het online formulier in.

Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.