Reclame

Rider (Baby) Switch

Één keer wachten, twee keer pret.
Kinderen tot 3 jaar mogen gratis de parken in, maar mogen natuurlijk niet in elke attracties. Hierdoor is het vaak onhandig dat ouders één voor één een attractie moeten bezoeken. Dankzij Baby Switch (ook wel bekend als Rider Switch) kunnen beide ouders in een attractie terwijl je maar één keer moet wachten.

Hoe werkt Baby Switch?

Het volstaat om aan de ingang van de attractie aan een Cast Member te laten weten dat je wilt gebruik maken van de dienst Baby Switch of Rider Switch. Één persoon gaat dan in de wachtrij staan, terwijl de andere via de uitgang naar binnen mag. Deze wacht geduldig tot de andere persoon (die in de normal wachtrij heeft gestaan) de attractie heeft bezocht en de kinderen kan overnemen. Daarna is het de beurt aan de andere ouder om de attractie bezoeken. Deze keer zonder te wachten.

Bij welke attracties?

Baby Switch kan je bij elke attractie gebruiken, maar deze dienst wordt vooral gebruikt bij spannende attracties of achtbanen waar lange wachtrijen ontstaan zoals Hyperspace MountainPhantom ManorBig Thunder MountainCrush's Coaster of The Twilight Zone Tower of Terror.

Disney Square
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.