Reclame

Standby Pass

Sta in de virtuele wachtrij
Vanaf 6 oktober 2020 kan je gebruik maken van de nieuwe Standby Pass. Met deze gratis dienst kan je een plekje reserveren in de virtuele wachtrij van een attractie.

Wat is de Standby Pass?

De Standby Pass bied je, in tegenstelling tot Disney's FastPass, geen snellere toegang tot een attractie. Je reserveert hiermee een plaatsje in een virtuele wachtrij waardoor je tijdens het wachten iets anders kan gaan doen, zoals Disney Figuren ontmoeten, rondwandelen, een winkel bezoeken, iets eten, enzovoorts.

Hoe werkt het?

Belangrijk! Het systeem zal 's ochtends en 's avonds niet actief zijn. Dan kan je gebruik maken van de normale wachtrij van de attractie. Het systeem zal geactiveerd worden tijdens de drukke middaguren en dan kan je de attractie enkel bezoeken met een Standby Pass en is de gewone wachtrij gesloten.

Om een Standby Pass te reserveren, moet je het volgende doen:

  • Download de officiële Disneyland Paris app voor iPhone of Android.
  • Koppel je toegangsbewijs (ticket of jaarkaart) aan je Disney account via de app.
  • Wanneer je het Disneyland Park of het Walt Disney Studios Park binnen gaat, kan je de app openen en selecteer je de optie 'Reserveer een Standby Pass' op het startscherm.
  • Kies de attractie waarvoor je virtueel in de wachtrij wilt gaan staan. Je krijgt ook de keuze om een tijdslot te kiezen wat jou het beste uitkomt.
  • Wanneer het tijd is, krijg je een melding. Ga dan zo snel mogelijk naar de ingang van de attractie, want je tijdslot is slechts 30 minuten geldig.
  • Laat de QR-code van de Standby Pass via de app scannen bij een Cast Member. Hierdoor krijg je toegang tot de wachtrij.

Net zoals Disney's FastPass kan je slechts één Standby Pass reserveren voor een attractie. Als deze verlopen is, kan je een nieuwe Standby Pass reserveren. Enkel wanneer je je toegangsticket of jaarpaspoort aan de ingang van een Disney Park hebt laten scannen, kan je in dat park gebruik maken van het systeem. Er kan ook een groep gemaakt worden zodat één persoon voor het hele gezelschap een Standby Pass kan reserveren.

Welke attracties?

Bij deze attracties kan je gebruik maken van de Standby Pass vanaf de heropening op 2 april 2021:

Zin in een trip naar de magie?

Bekijk de aanbiedingen

Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.