Reclame

Disney Weddings

Trouwen in Disneyland Paris
Stap je binnenkort in het huwelijksbootje en heb je nog geen locatie? Zoek niet verder! Disneyland Paris is de geschikte locatie voor een magisch sprookjeshuwelijk. Rij in een prachtige koets, zeg 'ja' in aanwezigheid van je favorieten Disney Figuren en op een locatie naar keuze in het Disneyland Park.

Prachtige koets

De sprookjeskoets, Disney's Enchanted Carriage, is volledig handgemaakt. In totaal werden meer dan 2000 stukken bladgoud en 13000 oogverblindende Swarovski-kristallen gebruikt. Het is een open koets, maar de de open ramen zijn hartvormig gemaakt. Op het dak prijkt een grote, verlichte kroon.

Het interieur doet denken aan een sterrennacht en is afgewerkt met bladgoud. Verder zijn er comfortabele zetels geïnstalleerd. Bij de koets hoort je persoonlijke butler en vier prachtige witte paarden die de koets zullen trekken. Disney's Enchanted Carriage is de magische finishing touch voor een sprookjeshuwelijk.

Als je graag wilt trouwen in Disneyland Paris, dan heb je de keuze uit twee pakketten.

De 'Romance Collection'

Bij dit pakket mag je kiezen tussen iconische plaatsen in het Disneyland Park. Op de locatie worden stoelen, prachtige decoraties en magische verlichting voorzien. Enkele voorbeelden zijn:

  • Central Plaza voor het kasteel van Doornroosje
  • Op de eerste verdieping van het kasteel
  • De binnenplaats van restaurant Auberge de Cendrillon
  • Thunder Mesa River Boat. Bij deze locatie hoort ook een privérondvaart. Zo stap je letterlijk in het huwelijksbootje.

Once Upon a Time Collection

Als je liever in een Disney Hotel je ja-woord geeft, dan is dit pakket iets voor jou. Je kan kiezen tussen de exclusieve zaal van Disney's Newport Bay Club of die van Disney's Hotel New York: The Art of Marvel.

Prijskaartje

Elke pakket kan volledige op maat gemaakt worden met behulp van de Disney Wedding-planners. Zo is het mogelijk om je favoriete Disney Figuren aanwezig te hebben, kan je je eetervaring zelf samenstellen en kan je kiezen tussen verschillende muzikanten. Het prijskaartje? Voor een privé-huwelijk met twintig gasten betaal je minstens 25000 euro. Interesse? Contacteer Disney via weddings@disneylandparis.com.

Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.