Reclame

Single Rider

Bezoek je favoriete attractie sneller!
Bij enkele populaire attracties in beide Disney-parken kan je genieten van de speciale, en gratis, Single Rider wachtrijen om je wachttijd te verkorten. Op deze manier worden alle lege plaatsen in een voertuig opgevuld. Het is dus mogelijk dat je 'alleen' de attractie zal bezoeken.

Hoe werkt Single Rider?

De Single Rider wachtrij is een speciale wachtrij, naast de reguliere wachtrij en de Disney FastPass wachtrij. Bezoekers in deze wachtrij worden opgesplitst en kunnen dus niet samen in een voertuig of wagentje. Je moet de attracties dus 'alleen' bezoeken, maar je geniet van korte wachttijden. Ideaal voor gasten waarvan niet iedereen in een bepaalde attractie durft te gaan.

Wanneer een wagentje wordt gevuld met mensen van de gewone wachtrij en de Disney FastPass wachtrij, kan het zijn dat er nog enkele lege plaatsen zijn. Deze worden opgevuld met mensen uit de Single Rider wachtrij.

Je hebt geen speciaal ticket nodig voor deze wachtrij. Je kan gewoon aanschuiven.

Welke attracties beschikken over Single Rider?

De volgende attracties in beide parken beschikken over een Single Rider wachtrij:


Disneyland Park


Walt Disney Studios Park

Disney FastPass

Liever korte wachtrijen en toch samen met je gezelschap een attractie bezoeken? Kies dan voor Disney FastPass en reserveer je plaats bij enkele populaire attracties. Deze service is beschikbaar in verschillende varianten.

 

Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.