Reclame

Disneyland Pass (jaarpassen)

De goedkoopste oplossing voor vele dagen magie!
Wil je Disneyland Parijs meer dan één keer op een jaar tijd bezoeken? Dan kan je beter een jaarpas nemen! Je profiteert dan immers van diverse kortingen op hotels, winkels en restaurants en krijgt uitnodigingen voor evenementen.

De jaarpassen zijn beschikbaar voor iedereen. Er is geen speciale prijs voor kinderen, maar kinderen onder de 3 jaar mogen gratis binnen. Elke jaarpas is beperkt. Het kan zijn dat sommige jaarpassen tijdelijk zijn uitverkocht.

Soorten jaarpassen

Opgelet! Voor de Bronze-jaarpas is het bij het eerste bezoek niet mogelijk om onmiddellijk twee opeenvolgende dagen te reserveren. Pas na het binnengaan van de parken op dag 1 is het mogelijk om dag 2 te reserveren.

Toegang tot de Disney Parken is pas mogelijk de dag nadat je een jaarpas hebt aangeschaft met een reservering via het online platform.

JaarpasPrijs
Bronze€289
Silver€499
Gold€699
Prijzen onderhevig aan wijzigingen. Check altijd de officiële website voor de laatste prijzen. Laatst aangepast op 31 maart 2022.

Blockdagen

Afhankelijk van het type jaarpas, heb je bepaalde blockdagen. Dit zijn dagen dat je jaarpas niet geldig is en je hiermee dus ook geen toegang krijgt tot de parken. Hier moet je voor je aanschaf goed rekening mee houden!

Bekijk hier de blockdagen voor Bronze en Silver:

Aankopen

Je kan een jaarpas je enkel digitaal aankopen via het internet (aanbevolen) of ter plaatse. Je betaalt deze in één keer, of maandelijks, zonder extra kosten. Hiervoor is wel een domiciliëring verplicht. Het Bureau Passeport Annuel in het Walt Disney Studios Park(langs de loketten) is dagelijks geopend van 12u tot 17u.

Via de website

Je kan je jaarpas via de officiële website van Disneyland Paris bestellen later deze zomer. Deze verschijnt onmiddellijk in je Disneyland Paris app. Als je deze niet ziet, dan kan je je aankoop koppelen via je account. De geldigheid van je jaarpas gaat onmiddellijk in. Je kan via het online reservatieplatform onmiddellijk een maximum van 3 reservaties maken. Bij de Bronze-jaarpas kan je slechts 1 dag reserveren. Als je ter plaatse bent, kan je volgende reservatie maken.

Optioneel kan een fysieke jaarkaart aangevraagd worden bij de loketten van Bureau Passeport Annuel in het Walt Disney Studios Park.

Ter plaatse

Als je ter plaatse een jaarpas wilt aankopen, dan moet je je naar het Bureau Passeport Annuel begeven. Dit is gelegen naast de kassa's van het Walt Disney Studios Park en is geopend van 12u tot 17u.

Wist je dat.. een dagkaart kan ter plaatse geüpgrade worden naar een jaarpas. De prijs wordt dan verrekent met je jaarpas.

Privilege tickets

Een Privilege ticket is een speciaal ticket dat je kan kopen als houder van een jaarpas. Deze zijn vanaf 19 juli 2023 niet meer beschikbaar. Huidige tickets blijven geldig tot je jaarpas vervalt.

Upgraden

Wil je liever upgraden naar een duurdere jaarpas? Dat is mogelijk op elk moment. Je betaalt enkel het prijsverschil tussen beide jaarpassen. Na de upgrade blijf de originele einddatum van de jaarpas hetzelfde. Een upgrade kan je momenteel enkel doen bij het Bureau Passeport Annuel in het Walt Disney Studios Park.

Verlengen

Jaarpassen worden niet automatisch verlengd. Je gaat telkens een éénmalig contract aan met Disneyland Parijs dat automatisch afloopt. Een verlenging kan geregeld worden bij het Bureau Passeport Annuel of online.

Een verlenging is mogelijk vanaf 2 maanden vóór de vervaldatum van je huidige jaarpas. De korting van 15% is niet meer geldig. 

Aankomst reserveren

Als houder van een jaarpas kan je niet zomaar aan de poorten van Disney Parken opdagen. Je moet, ook na Corona, je aankomst melden via het online platform. Disney wilt zo de drukte in de parken kunnen controleren. Je mag maximum drie reservaties hebben in het systeem op hetzelfde moment. Wanneer je op je eerste datum de Disney Parken hebt bezocht, kan je een nieuwe reservatie maken. Zo krijgt iedereen de kans om een keertje naar de parken te gaan.

Room only

Als je met een jaarpas naar Disneyland Paris gaat, moet je nog een hotel boeken. Dit kan een Disney Hotel zijn of een hotel in de buurt. Gebruik de handige zoektool hieronder om een hotel te vinden.

 
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.