Reclame

Shareholders

Bezit jij nog een deeltje van de magie?
Tot voor kort was Disneyland Parijs beursgenoteerd onder de naam 'Euro Disney S.C.A.' en kreeg elke nieuwe aandeelhouder extra kortingen op Disney hotels, winkels, restaurants, tickets, jaarpaspoorten, toegang tot Salon Mickey en nog zoveel meer.

The Walt Disney Company, het grote bedrijf achter de andere Disney-parken in de wereld, heeft in juni 2017 het Parijse Disneyland overgenomen door een bod uit te brengen op de overblijvende aandelen. Hierdoor is het niet meer mogelijk om nieuwe aandeelhouder te worden.

Tijdens het overnamebod kreeg the Walt Disney Company meer dan 95% van de aandelen in handen, waardoor het door de Franse wetgeving verplicht is dat alle overgebleven aandeelhouders hun aandelen ook verkopen. Euro Disney S.C.A. is niet meer beursgenoteerd.

Voor de trouwe aandeelhouders heeft The Walt Disney Company echter een geste gedaan. Zij behouden hun kortingen en privileges voor de komende 10 jaar.

Wat zijn de voordelen?

10% korting
15% korting

 • op arrangementen (hotelovernachting inclusief toegangstickets) voor minimaal 1 nacht en maximaal 2 kamers per boeking. Alleen beschikbaar voor standaard kamers. Minimaal 2 nachten bij aankomst op 24 en 31 december.
 • voor maximaal 5 personen bij Earl of Sandwich in Disney Village
 • in maximaal 6 winkels van La Vallée Village shopping outlet via de VIP Card (afhalen bij het Welcome Center van La Vallée Village).
 • in alle Europese Disney Stores.
 • op een vlucht met PanoraMagique in Disney Village. Alleen beschikbaar voor de aandeelhouder zelf.
 • op schoonheidsbehandelingen in Celestia Spa van het Disneyland Hotel.

 • op maximaal 5 1-dags toegangstickets (1 of 2 parken) en/of meerdaagse tickets (2 of 3 dagen) per dag voor toegang tot de Disney parken.
 • op maximaal 5 jaarpaspoorten per jaar voor de aandeelhouder en zijn/haar familieleden wonend op hetzelfde adres. Deze aanbieding kan alleen worden gecombineerd met de 20% familiekorting en is alleen geldig voor Fantasy en Dream jaarpaspoorten.
 • voor maximaal 6 personen in restaurants met tafelbediening en buffetservice in de Disney parken, Disney hotels, Disney Village (alleen in de door Disney gerunde restaurants) en Golf Disneyland. Niet geldig voor alcoholische dranken.
 • op green fees voor Golf Disneyland.
 • in alle winkels van de Disney parken, Disney hotels, Disney Village en Golf Disneyland. Niet geldig op sommige gelimiteerde artikelen.

20% korting

 • op maximaal 5 tickets per dag voor categorie 2 van de Buffalo Bill’s Wild West Show in Disney Village.

25% korting

 • op ‘room only’ (hotelovernachting zonder toegangstickets) voor minimaal 1 nacht en maximaal 2 kamers per boeking. Alleen beschikbaar voor standaard kamers. Minimaal 2 nachten bij aankomst op 24 en 31 december.
 • op rondleidingen in het Disneyland Park en Walt Disney Studios Park.

Toegang tot Salon Mickey

Salon Mickey is iedere dag geopend van 09:00 tot 12:00 uur voor een gratis drankje en versnapering. Salon Mickey ligt bij de ingang van het Disneyland Park, naast Guest Relations en Storage Service (rechterzijde Disneyland Hotel). Om binnen te komen, klop je op de deur, waarna een Cast Member je binnen zal laten op vertoon van je Shareholders Club Card, een identiteitsbewijs en een geldig toegangsbewijs tot het Disneyland Park of het Walt Disney Studios Park (normaal ticket of jaarkaart).


Je mag als aandeelhouder maximaal 4 familieleden of 3 andere gasten meenemen voor maximaal 4 bezoeken per maand. Als je klaar bent om het park in te gaan, krijg je de Shareholders Club card en toegangsbewijs terug en mag je via de achterdeur direct het Disneyland Park binnen.

Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.