Reclame

Tickets

Bekijk welke toegangstickets beschikbaar zijn voor Disneyland Paris.

Als je naar Disneyland Parijs gaat, heb je natuurlijk een ticket nodig, maar de prijzen van deze tickets kunnen nogal verschillen. Koop je tickets op voorhand voordelig online, want je kan ze niet meer kopen bij de kassa.

Je hebt meerdere soorten toegangstickets:

  • Toegangstickets (op datum) met toegang tot één of beide parken
  • Meerdaagse tickets (op datum) met toegang tot beide parken
  • Ongedateerde tickets met toegang tot één of beide parken (reservering noodzakelijk)

Koop je tickets op voorhand online. Je krijgt dan een e-ticket waarmee je onmiddellijk naar de ingang van de parken kan gaan. Hier laat je de barcode scannen.

Prijsschatting-kalender

Disneyland Paris hanteert flexibele prijzen. Een dag eerder of later naar de parken gaan, kan je tientallen euro's besparen. Dankzij een handige prijsschatting-kalender kan je een indicatie krijgen voor de prijs die je moet betalen. Selecteer je periode dat je wilt gaan en je ziet alle prijzen per dag.

Tickets met of zonder datum?

Gedateerde tickets zijn geldig op een bepaalde datum. Deze datum geef je aan tijdens je bestelling. Je kan ze kosteloos annuleren 3 dagen voor je aankomst als er toch iets moest tussenkomen. Deze tickets zijn goedkoper dan tickets zonder datum.

Ongedateerde tickets hebben geen specifieke datum. Voor je naar de parken gaat, moet je je aankomst nog eerst reserveren via het online platform.

Toegangsticket 1 dag

Toegangsticket voor één of beide parken naar keuze. Geldig voor 1 dag, met gegarandeerde toegang (zonder extra reservatie) en kosteloos annuleren. Je ontvangt een e-ticket via e-mail.

€ 130

Vanaf € 56

Koop je ticket

Toegangsticket 2-4 dagen

Toegangsticket altijd voor beide parken. Geldig voor 2-4 dagen, met gegarandeerde toegang (zonder extra reservatie) en kosteloos annuleren. Je ontvangt een e-ticket via e-mail.

€ 224

Vanaf € 142

Koop je ticket

Ongedateerd toegangsticket

Toegangsticket voor één of beide parken naar keuze. Geldig voor 1 dag op elke dag van het jaar. Reservatie voor aankomst verplicht. Je ontvangt een e-ticket via e-mail.

€ 130

Vanaf € 105

Koop je ticket

Tickets voor shows

Naast de toegangstickets, zijn er ook speciale tickets beschikbaar. Zo kan je een gegarandeerde toegang aankopen voor shows.

Je kan ook gratis naar een voorstelling gaan, maar door drukte ben je niet zeker van een plaats. Met een gegarandeerde toegang heb je zeker een zitplaats met een goed zicht op het podium.

Hoe aankopen?

  • Klik op 'Ticket aankopen'.
  • Zo kom je in het boekingssysteem van Disneyland Paris.
  • Hierna klik je op 'Belevenissen'.

Je ontvangt een e-ticket via e-mail. Met dit e-ticket ga je 30 minuten voor aanvang van de show naar het theater. Meestal kan je via een speciale rij naar binnen.

Mickey and the Magican

Bewonder de kunsten van Mickey als tovenaarsleerling in deze muzikale show in het Walt Disney Studios Park (Animagique Theater).

€ 15

Ticket aankopen

Rhythms of the Pride Lands

Beleef de mooiste momenten uit de Leeuwenkoning met deze exclusieve show in Disneyland Paris (Frontierland Theater).

€ 15

Ticket aankopen

TOGHETHER: A Pixar Musical Adventure

Deze show in het Walt Disney Studios Park (Studio Theater) neemt je mee op reis door de wondere werelden van Toy Story, Monsters en co., Finding Nemo en meer.

€ 15

Ticket aankopen

Disney Premier Access

Sta je niet graag in de wachtrij? Dan is Disney Premier Access ideaal voor je! Voeg voor of tijdens je verblijf een Premier Access pass toe aan je verblijf en krijg voorrang bij maar liefst 16 attracties.

Disney Premier Access One

Krijg toegang tot één attractie naar keuzen. Prijzen variëren van €5 tot €15. Deze kan enkel aangekocht worden tijdens je verblijf via de officiële app van Disneyland Paris.

Vanaf € 5

Bekijk prijzen

Disney Premier Access Ultimate

Krijg toegang tot maar liefst 16 attracties in het Disneyland Park én het Walt Disney Studios Park. Geldig voor één dag.

Vanaf € 90

Nu kopen

Jaarpassen

Wil je Disneyland Parijs meer dan één keer op een jaar tijd bezoeken? Dan kan je beter een jaarpas nemen in plaats van losse tickets! Je profiteert dan immers van diverse kortingen op hotels, winkels en restaurants en krijgt uitnodigingen voor speciale evenementen. 

Aankomst reserveren

Het is verplicht om je aankomst te reserveren als je een ongedateerd ticket hebt. Gasten met een boeking in een Disney-hotel zijn zeker van hun toegang tot de parken, maar iemand die een los ticket koopt, moet op voorhand laten weten op welke dag hij of zij dit ticket gaat gebruiken. Zo kan Disneyland Paris ervoor zorgen dat er niet te veel volk rondloopt in de parken. Dit kan via een nieuw online platform.

Veelgestelde vragen

Kan ik nog losse tickets verkrijgen aan de kassa?

Nee, er zijn geen kassa's meer. Vroeger was het mogelijk om naar Disneyland Paris te gaan en aan de kassa een ticket te kopen, maar nu niet meer. De kassa's worden nu enkel nog gebruikt bij speciale evenementen voor het uitdelen van polsbandjes. Door op voorhand je tickets te kopen, kan Disneyland Paris perfect inschatten hoe druk het is in de parken en tijdig het bordje 'volzet' plaatsen.

Hoeveel keer kan je binnen en buiten lopen met een ticket?

Met een ticket kan je zoveel binnen en buiten het park gaan als je zelf wilt. Wil je graag iets in Disney Village gaan eten of drinken, of even terug naar het hotel? Geen probleem. Let natuurlijk wel op, want er zijn ook tickets die slechts voor één park beschikbaar zijn. Maar ook bij deze tickets kan je dat park zoveel als je wilt binnen en buiten gaan.

Kan ik wisselen tussen beide Disney Parken?

Ja dat kan, tenzij je een ticket hebt gekocht voor één park (deze zijn goedkoper).

Is er veel verschillen in de prijzen van de tickets?

De prijs van een ticket verschilt van dag tot dag. Disneyland Paris hanteert een variabel systeem. Op rustige dagen zijn de tickets goedkoper dan op drukke dagen. Disneyland Paris heeft een handige prijskalender waar je een indicatie kan vinden van de prijzen per dag.

Zijn bij een overnachting altijd tickets inbegrepen?

Ja! Als je via de officiële website van Disneyland Paris boekt, dan zijn de tickets voor beide Disney Parken altijd inbegrepen. Boek je een Disney Hotel op een andere website (zoals bijvoorbeeld booking.com), dan zijn er geen tickets inbegrepen.

Kan ik korting krijgen op de prijzen van de tickets?

Vroeger betaalde je het dubbele van de online prijs aan de kassa. Die tijden zijn voorbij. Via de officiële website van Disneyland Paris kan je altijd de meest voordelige tickets kopen.

Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.